kwartiermakersAls gemotiveerde school doen we mee aan het leesproject 'Kwartiermakers', een initiatief van Willewete. Door deel te  nemen aan dit project engageren we ons om met de leerlingen van het eerste tot en met het zesde leerjaar elke dag 15 minuten te lezen.
Op de tafel, onder een stoel, ondersteboven of languit op de grond… het maakt allemaal niet uit.

Kinderen motiveren om te lezen is het enige dat telt! Want leesplezier vergroot je wereld!

voorleesweek 2018

Voorlezen, dat is leesplezier doorgeven aan jong en oud. Tijdens de voorleesweek zet 'Iedereen leest' graag het belang en het plezier van voorlezen in de kijker. Dit jaar heeft de voorleesweek plaats van 17 tot 25 november 2018.

Op onze school gaat de voorleesweek niet ongemerkt voorbij!

In alle klassen wordt er voorgelezen. De meesters en juffen wisselen af en toe van klas zodat het voorlezen extra spannend wordt!

Heeft u ideeën nodig voor leuke voorleesboeken, kijk dan zeker op deze website en duid de voorkeursleeftijd aan.

logo helm opOnze school neemt deel aan de actie 'Helm op Fluo top'. De leerlingen kregen een stickerkaart. Komen ze met een fluovest en/of fietshelm krijgen ze een sticker. Hoe voller de stickerkaart, hoe meer kans op leuke prijzen.

We benadrukken dat tijdens de donkere maanden van het jaar, het toch héél belangrijk is om zich zichtbaar te maken in het verkeer.

privacy policy 3583612 640Vanaf 1 september 2018 is het informatieveiligheid en privacybeleid volgens de Europese wetgeving, op onze school van kracht.

Het bepaalt de rechten in verband met jouw gegevens en privacy die je als betrokkene op onze school hebt.

Meer informatie hierover kun je lezen in volgende documenten:

- Informatieveiligheid en privacybeleid

- Privacyverklaring voor leerlingen en ouders

دانلود فیلم با لینک مستقیم