va

Gesloten

De school is gesloten vanaf donderdag 4 juli tot en met donderdag 22 augustus 2019.

Welkom op de open-deur-dag

Op donderdag 29 augustus van 16uur tot  18uur zetten we onze deuren open. Het is een feesteditie! Je bent welkom om te komen kennismaken met de nieuwe leerkracht en klas. Daarnaast krijg je ook de kans om een kijkje te nemen in het vernieuwd gebouw. Het oudercomité trakteert je op een glaasje.

Klassenlijsten

De nieuwe klassenlijsten hangen uit op woensdag 28 augustus

Inschrijvingen

Kom jij graag naar onze school? Je bent van harte welkom. We maken graag tijd voor jou.

Daarom kan inschrijven bij voorkeur op afspraak.

banner site 640x320

elia4Benieuwd hoe de verbouwingen vorderen op onze school?

Bekijk dan het filmpje.

kwartiermakersAls gemotiveerde school doen we mee aan het leesproject 'Kwartiermakers', een initiatief van Willewete. Door deel te  nemen aan dit project engageren we ons om met de leerlingen van het eerste tot en met het zesde leerjaar elke dag 15 minuten te lezen.
Op de tafel, onder een stoel, ondersteboven of languit op de grond… het maakt allemaal niet uit.

Kinderen motiveren om te lezen is het enige dat telt! Want leesplezier vergroot je wereld!

logo helm opOnze school neemt deel aan de actie 'Helm op Fluo top'. De leerlingen kregen een stickerkaart. Komen ze met een fluovest en/of fietshelm krijgen ze een sticker. Hoe voller de stickerkaart, hoe meer kans op leuke prijzen.

We benadrukken dat tijdens de donkere maanden van het jaar, het toch héél belangrijk is om zich zichtbaar te maken in het verkeer.

kalender

Onze schoolkalender is ondertussen aangevuld met de reeds gekende data.

Je kunt hem bekijken via onze website, maar misschien wens je hem graag mee in jouw online- google kalender. Deze kalender kan ook bekeken worden op smartphone en tablets.

Dit kan makkelijk! Zo ben je ook steeds op de hoogte van onze actuele schoolkalender, zonder alle data zelf te moeten ingeven.

Hoe doe je dit?

دانلود فیلم با لینک مستقیم